Ny vejeelektronik fra HBM til krævende applikationer i procesindustrien

HBM introducerer den nye PAD, digital transducer elektronik for dynamiske applikationer som kan anvendes i hårde miljøer, bl.a. i fødevareindustrien og den farmaceutiske industri.

Dynamiske fylde og doseringsapplikationer, som vi kender fra fødevarebranchen og den farmaceutiske industri, stiller store krav til hastighed og nøjagtighed samt rengøring. Nu introducerer HBM digitale transducer elektronik (PAD serie) på markedet for processtyring af disse applikationer.

Den nye PAD serie har et kabinet i rustfrit stål og opnår en IP rating på IP68/IP69K, der kan modstå rengøring af højeste hygiejnestandard.

Den konverterer signalerne fra de analoge vejeceller eller force transducere effektivt, selv under de mest barske og støjfyldte miljøer. Derved lettes kundernes overgang fra analog til digital måling, og de kan høste fordelene ved en højere hastighed samt nøjagtighed på processen.

“Vi har allerede set en interesse for den nye PAD forstærker fra en række nordiske maskinfabrikker. Takket være dens modstandskraft overfor elektrisk interferens (EMC), dens lille størrelse og de mange muligheder for tilslutning, sammen med en høj IP klasse, er det en økonomisk løsning for applikationer til fyldning, pakning, kontrolvejning og multihead vejeenheder," siger Henrik Bache Jensen, der er ingeniør hos HBM med speciale i vejeceller

Andre typer applikationer med sensorer baseret på straingauge teknologi kan implementeres med PAD serien. Hele serien er godkendt i henhold til OIML og kan anvendes i godkendte vejeapplikationer.

Afhængig af kundernes behov, kan der også leveres varianter med kabling for sensortilslutning (ekstraudstyr), der sikrer den størst mulige fleksibilitet for vejeceller eller force transducers.

PAD serien tilbyder integreret målesignalsstyring, inklusiv et valgbart eller automatisk filter og to integrerede digitale I/O interfaces. Afhængig af behov, kan PAD serien konfigureres via RS485 eller CANOpen interfaces, der også tillader analyse og fjernadgang i netværker.

Contact us Please send a message and a representative will contact you shortly.