HBM esittelee uuden kaupallisiin mittauksiin hyväksytyn punnituspäätteen PROFINET-, EtherNet/IP- ja PROFIBUS-liitännällä

- WTX120 tarjoaa helppokäyttöisyyttä prosessin sisäiseen punnitukseen, täyttöön ja lajitteluun

Mittaus- ja testausteknologian markkinajohtaja HBM esittelee uuden kaupallisiin mittauksiin hyväksytyn punnituspäätteen WTX120. WTX120 on erinomainen ratkaisu punnitukseen, täyttöön ja lajitteluun laitos- ja koneteollisuuden prosesseissa.

HBM:n uusi WTX120-punnituspääte yhdistää nykyaikaisen punnitustekniikan tärkeimmät tekniset ominaisuudet ja helppokäyttöisyyden. WTX120 voidaan liittää muihin järjestelmiin teollisuuden standardiliitäntöjen PROFINET, EtherNet/IP ja PROFIBUS avulla. Maksimitarkkuudella 30000d (laillisesti hyväksytty kaupallisiin mittauksiin: 10000e) WTX120 täyttää kaikki punnituksen tekniset ja lakimääräiset vaatimukset.

Painikkeet ja valaistu selvätekstinen valikkonäyttö takaavat helppokäyttöisyyden. WTX120 voidaan kalibroida käyttöpaikalla ilman lisätyökaluja. Asennus teollisuusstandardin mukaisiin kiskoihin käy helposti. Päätteen toimintaa täydentää käyttöönottoa ja käyttöä tukeva PanelX-punnitusohjelmisto.

"Uusi WTX120 täyttää korkeimmat tekniset vaatimukset, kuten dynaamisen täytön ja annostelun toiminnot sekä korkeimmat teollisuuden ja kaupan mittauksiin hyväksytyt ratkaisut. "Yhdistettävyys teollisuuden yleisiin ohjausjärjestelmiin sekä käyttäjäystävällinen käyttöliittymä tekevät siitä myös helppokäyttöisen", sanoo Jyri Niinistö HBM Finlandista.

Mikä tahansa venymämittaukseen perustuva analoginen punnitusanturi voidaan yhdistää tähän teollisuuskäyttöiseen ja kiskoasenteiseen WTX120-punnituspäätteeseen.

Related Product

WTX120
"Weighing Technology Excellence" with Profinet, EtherNet/IP, Profibus DP, or Modbus-TCP serial port and PanelX software!