HBM lanserer en ny veieterminal som er godkjent for kjøp og salg med PROFINET, EtherNet/IP og PROFIBUS

– WTX120 gir brukervennlighet for prosessveiing, fylling og sortering

HBM introduserer WTX120, en ny veieterminal som er godkjent for  kjøp og salg. WTX120 gir fabrikker og maskinprodusenter en overlegen løsning for prosessveiing, fylling eller sortering.

HBMs nye WTX120 veieterminal kombinerer de tekniske egenskapene til moderne veieelektronikk med enestående brukervennlighet. Standard industrielle grensesnitt som PROFINET, EtherNet/IP og PROFIBUS er tilgjengelig for WTX120. Med en maksimal oppløsning på 30 000d (godkjent for kjøp og salg: 10 000e) oppfyller WTX120 alle tekniske og juridiske behov for veiing.

Knapper og en opplyst skjerm med rene tekstmenyer sørger for brukervennlighet. WTX120 kan kalibreres direkte på stedet, uten ekstra verktøy. Montering på industristandard rack er enkelt. Terminalen er supplert med veieprogramvaren PanelX og støtter oppstart og service.

- Den nye WTX120 oppfyller de høyeste tekniske krav som funksjoner for dynamisk fylling og dosering, og er godkjent til bruk for kjøp og salg. Den er også enkel å bruke, takket være tilkobling med industrielle standardstyresystemer og et brukervennlig grensesnitt, sier Bjarne Hauge i HBM Norge.

Alle analoge veieceller basert på strekklapper kan kobles til den industrielle veieterminalen WTX120 som kan monteres i rack

 

Related Product

WTX120
"Weighing Technology Excellence" with Profinet, EtherNet/IP, Profibus DP, or Modbus-TCP serial port and PanelX software!