HBM lancerer momenttransducer med øget præcision - T12HP sætter ny standard for målinger under svingende temperaturer

HBM lancerer T12HP, der er en videreudvikling af den digitale momenttransducer T12. Tilføjelsen HP står for High Precision og T12HP sætter nye standarder inden for præcision. Der er lagt særligt fokus på præcision under varierende temperaturer, hvilket gør T12HP ideel til fx testbænke med særlige krav til præcision.

HBM var først på markedet med 100% digitale momenttransducere, hvor T12HP afløser den 11 år gamle T12 som topmodel. T12HP er nærmest upåvirket af temperaturudsving. Med en markedsledende TC0 værdi på kun 0,005%/10K, påvirkes måleresultatet maksimalt med 0,005% ved ti graders temperaturudsving. Det er en forbedring på ca. 83% i forhold til T12, der i forvejen var meget stærk på dette område.

T12HP kan leveres i mange måleområder startende fra 0 -100 Nm, sluttende med 0 - 10 kNm. Med HBMs FlexRange™ reduceres behovet for flere transducere til at dække et stort måleområde og dermed undgås at skifte mellem forskellige transducere samt en besparelse i indkøb af transducere.

Nordiske kunder viser stor interesse for øget præcision i målinger

”Der stilles større og større krav til præcision i produktudviklingen, hvor selv små forbedringer kan gøre en stor forskel. Her opfylder T12HP behovet for større præcision i testmiljøer, hvor man samtidigt kan spare tid med Flexrange teknologien. Og tidsforbrug i udviklingsfasen er altid i fokus," fortæller Peter Dalum nordisk specialist i momentmålinger.

T12HP leveres med brugervenlige værktøjer til enkel konfiguration og parametrisering og den kan kommunikere med forskellige testbænkteknologier som CAN, PROFIBUS, EtherCAT og PROFINET. T12HP indsættes direkte i drivlinjen og overfører data trådløst, hvilket reelt gør den vedligeholdelsesfri.

Related Product

T12HP - Highest Precision Torque Transducer
The T12HP torque transducer offers exceptional precision and superior temperature stability for dynamic measurements in test benches.