HBM esittelee uuden momenttianturin- T12HP asettaa uuden vaatimustason tarkkuudelle

Testaus- ja mittausteknologian markkinajohtaja HBM esittelee uuden momenttianturin, T12HP, joka tuo erinomaisen tarkkuuden ja huippuluokan suorituskyvyn dynaamisiin mittauksiin. Uusi T12HP soveltuu testipenkkeihin autotekniikan, tuulivoiman ja off-shore-teollisuuden mittauskohteissa, joissa tarkkuus on erittäin tärkeää.

T12HP-momenttianturin tarkkuus on koko mittausalueella parempi kuin yhdelläkään standardimallisella kahden alueen momenttianturilla, mikä johtuu sen erinomaisesta lämpötilavakaudesta ja FlexRange™-ominaisuudesta. T12HP ei vaadi mittausalueen vaihtoa kuten tavanomaiset kahden alueen anturit.

"Pohjoismaiden asiakkaamme osoittavat yhä kasvavaa mielenkiintoa tarkkoihin mittauksiin.

Tuotekehityksen yhä pienemmillä marginaaleilla pienetkin parannukset voivat saada aikaan suuren eron. Suuri tarkkuus on siten avaintekijä uuden tuotteen testauksessa. Tämä uusi momenttianturi tulee todelliseen tarpeeseen, sillä se kattaa koko mittausalueen yhdellä monitoimimomenttianturilla", sanoo Jyri Niinistö HBM Finlandista.

T12HP voidaan yhdistää helposti erilaisiin koepenkkiratkaisuihin CAN-, PROFIBUS-, EtherCAT- ja PROFINET-liitäntöjen avulla. T12HP yhdistää digitaalisignaalien joustavuuden kantoaaltovahvistettujen mittausten tarkkuuteen ilman data- tai tarkkuushäviöitä. T12HP Assistant ja CAN-parametrointi ovat käyttäjäystävällisiä työkaluja, jotka mahdollistavat helpon kokoonpanojen määrityksen.

Uusi momenttianturi tuottaa minimaalisen lineaarisuuspoikkeaman, mukaan lukien 0,007 % hystereesin ja erinomaisen lämpötilavakauden, TC0 = 0,005 %/10 K. Malleja löytyy nominaalimomentilla 100 Nm - 10 kNm, joiden HBM-tarkkuusluokka on 0,02.

Related Product

T12HP - Highest Precision Torque Transducer
The T12HP torque transducer offers exceptional precision and superior temperature stability for dynamic measurements in test benches.